·София 1000 • кв. Иван Вазов • ул. Балша 7   |    телефон: +359 (876) 242 208

Comfort Implant в Google+Comfort Implant Facebook

Красота и елегантност...

 

Comfort Implant

Блог за пластична хирургия Comfort Implant

Хиалуронова Киселина против бръчки – как да удължим ефекта до 18 месеца.

Restylane

Удължете ефекта на Хиалуроновата Киселина до 18 месеца с Програмата Restylane.
Restylane разработва програма за поставяне на Хиалуронова киселина, която удължава подмладяващия ефект от 10 на 18 месеца.

Restylane е единствената хиалуронова киселина с призната и доказана продължителност на ефекта до 18 месеца.
При клинични изследвания проведени в САЩ, над 95% от пациентите наблюдават резултати с продължителност от 18 месеца следвайки Програмата Restylane.

Програмата Restylane се състои в първоначална корекция на бръчките с Дерма филъра – Restylane. Следва, повторно поставяне на 1/3 до 1/2 от количеството хиалуронова киселина в същата зона след 4.5 или 9 месеца. При нормални условия, 4.5 или 9 месеца след поставянето на Хиалуроновата киселина, се наблюдава известна загуба на обем и съответно отслабване на подмладяващия ефект. Програмата доказва, че при повтарянето на процедурата в този момент на спад, отново се постига пълна корекция само с 1/3 от количеството Restylane, като ефекта се удължава до 18 месеца. По този начин се постига двойно по-продължителен ефект с по-малко количество Хиалуронова киселина.

Мнението на д-р Александров: Програмата Restylane наистина удължава резултатите. Прилагам я в практиката си и я препоръчвам на моите пациенти. По мои наблюдения, следвайки същия режим на поставяне на Хиалуроновата киселина се постигат подобни ефекти и с други Дерма филъри, като Juvederm, Succeev и др. Основно изискване е добавянето на Хиалуронова киселина да бъде от същата марка и вид.


Добавете коментар


Защитен код
Обнови