·София 1000 • кв. Иван Вазов • ул. Балша 7   |    телефон: +359 (876) 242 208

Comfort Implant в Google+Comfort Implant Facebook

Красота и елегантност...

 

Comfort Implant

Екипът

Д-р Александров

Д-р Димитър Александров завършва Медицински Университет - София, като лекар по дентална медицина. Понастоящем следва втора Магистратура - Медицина.
В практиката си има множество специализации и курсове в областта на оралната хирургия и денталната имплантология придобити в САЩ и Великобритания. Прилага последните тенденции в имплантологията, като се подчертават минимално инвазивните методи, които са безболезнени, намаляват усложненията и ускоряват възстановяването.

Д-р Александров развива интересите си в областта на Естетичната медицина и Лицевата Естетика, завършвайки практически курсове във Великобритания, и достига Мастер ниво за работа с Ботокс и Хиалуронова киселина. Работата в Лондонското Сити допълнително рафинира уменията му при изпълнение на най-модерните техники за поставяне на Ботокс и Хиалуронова киселина. Практикува в София и Лондон.

Членства:
Български Зъболекарски Съюз
British Dental Association
American Dental Association
American Academy of Facial Esthetics

Д-р Александров е лектор към Medics Direct, UK, като води лекции и практическо обучение на лекари и зъболекари в техниките за поставяне на Ботокс и Хиалуронова к-на.

Снимки от Comfort Implant